Wat vinden klanten?

Vrouw, 20 jaar

Voordat ik hieraan begon, vond ik het allemaal nog een beetje spannend om toch zo open met iemand over mijn problemen te praten. Toen ik de eerste keer bij Berna kwam, verliep het eerste gesprek heel fijn, waardoor ik mezelf al heel snel open stelde. We kwamen er samen al heel snel achter waar mijn problemen precies lagen en hoe ik hieraan kon werken. Ik begon aan deze sessies met heel weinig zelfvertrouwen en heel veel twijfels over mijn toekomst en baan. Naarmate ik meer sessies had, voelde ik steeds meer zelfvertrouwen terugkomen. Ik kreeg oefeningen, waarvan ik niet had verwacht dat die zo effectief zouden zijn. Na 4 sessies heb ik nu eindelijk weer een baan na een hele lange tijd, wat voor mij een hele grote stap is. Ik ben heel blij en dankbaar voor de hulp die Berna mij geboden heeft.

 

Vrouw, 22 jaar

Ik had altijd moeite met presentaties. Ik was dan erg nerveus voor de presentatie en zat er al dagen van te voren mee. Na 2 sessies met Berna ben ik een stuk rustiger voor en tijdens mijn presentatie. Ik ben erg blij dat ik mijn angst met Berna heb besproken en dat ik nu al veel beter kan omgaan met spanningen voor presentaties.

 

Vrouw, 54 jaar

Ik vind Berna een uitstekende coach. We begonnen met goed bespreken van de situatie, prioriteitsdoelen bepalen en daarna gelijk aan de slag. Vond ik een prettig begin.

Berna is betrokken, gefocussed, hands-on, resultaatgericht, stelt interessante bewustmakende vragen gericht op jouw persoonlijke situatie, leert relevante technieken aan waarvan de een beter voor je werkt dan de andere en is werkervaringsdeskundige in een commerciële omgeving wat ik in onze gesprekken als een enorme pré heb ervaren. Ik ben nog geen zorgverlener tegengekomen die dat met zich meebrengt.  Mijn klachten zijn behoorlijk afgenomen wat een grote stap in de goede richting is.

 

Ruben Prins, 45 jaar

Ik moet zelf altijd even op gang komen bij andere mensen, bij Berna ging dit heel goed. Ze was rustig en gaf mij tijd om me op mijn gemak te voelen waardoor ik open een eerlijk kon zijn. Het traject had een prima start waarbij alles netjes werd uitgelegd. De sessies gingen erg prettig, fijne rustige atmosfeer. Alleen al praten met Berna over mijn uitdagingen, problemen en verbeterpunten vind ik prettig.

De resultaten zijn prima, het is nu zaak voor mij om ze vast te blijven houden. Ik vond het erg prettig met Berna omdat ze ervaring in de industrie heeft en daardoor makkelijk begrijpt wat er speelt en wat ik probeer uit te leggen.

 

Janneke, 47 jaar.

Berna heeft mij geholpen met oude spoken uit het verleden om te toveren in toegankelijke uitdagingen. Diverse technieken heeft ze gebruikt om overtuigingen om te buigen. Door haar professionele aanpak als coach kon ik me goed overgeven aan de oefeningen. Ik voelde me zo veilig en dat is een voorwaarde om je verborgen gevoelens over te brengen. Het voelt alsof ze de NLP aanpak naadloos toepast op de problematiek.

Haar begeleiding is heel prettig voor grote en kleinere problemen die je in het leven tegenkomt. Berna haar achtergrond van jarenlange ervaring als vrouw in het bedrijfsleven verrijkte de coaching. Zij begreep snel waar mijn behoefte aan begeleiding noodzakelijk was. Een prima manier ook om eens met NLP kennis te maken!

 

Susan Wind, 43 jaar

Ik heb Berna ontmoet eind 2017 en haar hulp ingeschakeld om beter met mijn eigen grenzen om te kunnen gaan, ik merkte dat dit mijzelf soms in de problemen bracht en mij ook uitputte. Ik heb een 5 tal NLP sessies gehad bij Berna waarin zij mij inzichten en tools heeft gegeven. Ik ben er achter gekomen wat de rode draad door mijn leven was, en welke fouten ik hierdoor keer op keer maakte. Door dit inzicht ben ik me hier nu erg bewust van, wat het voor mij veel prettiger maakt om door het leven te gaan. Ik zeg nu niet overal meer ja op en vaker, nee. Berna weet je de juiste vragen te stellen en i.c.m. de NLP technieken zijn we tot dit verbluffende resultaat gekomen.

 

Vrouw, 23 jaar

Angst voor autorijden. Na een stroeve start met diverse rijleraren had ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Maar zodra ik in de auto ging zitten raakte ik in de paniek. Bij het idee van autorijden kreeg ik al zweethanden. Mijn omgeving zei dat ik het gewoon moest doen maar het lukte me niet. Vervolgens kwam ik in contact met Berna. Wij hebben samen naar het probleem gekeken en samen een therapie gekozen. Ik vond het erg prettig dat hier samenspraak over was. Er waren maar drie afspraken nodig om de juiste tools aangereikt te krijgen. De afspraken met Berna zijn voor mij de eerste stap geweest naar angstvrij rijden. Nu ben ik vrij en kan ik de wereld met de auto gaan ontdekken!

 

B. Gerritsen, Man, 39 jaar

Vorig jaar werd de vestiging waar ik 13 jaar werkte gesloten. Na zo’n lang dienstverband bij dezelfde werkgever, zag ik er erg tegenop op om weer te moeten solliciteren. Het idee om tegenover een panel van onbekende mensen te zitten, en ze er van te overtuigen om me aan te nemen, was een grote bron van nervositeit. Aangezien ik al eerder met Berna heb gewerkt, bood ze aan om me hierbij te helpen. Tijdens een drietal sessies heb ik toen verschillende technieken geleerd, waardoor ik veel zelfverzekerder het gesprek met de sollicitatiecommissies kon aangaan. Met goed gevolg. Ik had van twee werkgevers een aanbod op tafel leggen, en was in een vergevorderd stadium met een derde. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar in volle tevredenheid aan het werk

Contactinformatie