Wat vinden deelnemers?

Workshop Relax wanneer jij wilt!

“Krachtige training waar iedereen die goed voor zichzelf zorgt aan deel zou moeten nemen.”

“De workshop ‘Relax wanneer jij wilt’ is een klein cadeautje aan jezelf. Aan het einde van de avond was ik helemaal relaxed en ging ik met handige tools weer naar huis.”

“Fijne avond in een goede atmosfeer waar ik nieuwe tools heb ontvangen om de stress beter aan te kunnen.”

“Een goede workshop, goed samenspel tussen trainers. Duidelijk en ontspannen.”

“Ik heb deze workshop als heel prettig ervaren. Ik denk dat ik er heel veel aan heb!”


Workshop Vrije weekenden!

“Fijne workshop! Veel inzicht in hoe je je eigen tijd indeelt en wat hiervan energie geeft en wat vreet. Leuke oefening om je ideale weekend voor te stellen zodat je hierop terug kunt vallen de komende tijd om het ook echt toe te passen. Bedankt!”

“Deze workshop geeft allereerst inzicht in wat mij energie kost en geeft, en alleen dat al zorgt voor eye-openers. Dankzij de tips & trucs in de workshop denk ik dat ik mijn tijd efficienter en vooral leuker in kan delen, zodat ik er alles uit kan halen.”

“Door zelf na te gaan hoe je je tijd eigenlijk besteed en welke keuzes je maakt ben ik erachter gekomen dat ik een weekend niet hoef te ondergaan maar dat ik er grip op kan krijgen en van kan genieten.”

“Ik heb een goede avond gehad waar ik van wat zaken bewust ben geworden. Hiervoor tools om dingen te kunnen veranderen meegekregen.”

“Wat mij het meeste aansprak is hoe ik rust krijg in mezelf en nee mag zeggen tegen dingen die ik van mezelf zou moeten. Ik ga meer tijd voor mezelf nemen, ik vond het leuk om de workshop te ervaren en de tips ga ik zeker toepassen.”

“Goede samenwerking en afwisseling tussen de trainers. Jullie hebben een fijne energie samen!”